erreboilo bat
tipula bat
piper berde bat
albahaka freskoa
tomate eder bat
platanondo hosto oso bat
Moztu tipula eta piperra julianan, erregosi su ertainean, gehitu tomatea azirik eta azalik gabe txiki txiki moztuta, utzi bi minutuz egosten. Garbitu erreboiloa eta moztu 8 zatitan (txikia bada 4 zatitan).Moztu platanondo hostoak 25X30 cm inguruko zatitan eta ipini erreboilo zati bat gatza emanda, tomate saltsa eta albahaka hosto zati bat. Itxi opari bat bezala eta sartu labean 10 minutuz 180º edo egin arte. Zerbitzatu lagunei platanondo hosto bana zabaldu gabe, lagunak arrituko dituzu. Ipini tomate cherry batzuk gainean, kolorea emango baitio
ongietorri
Hemen aurkituko duzuna ez da berritzailea, beste sukalde irakurketa bat besterik ez dut eskaintzen, sukalde kontuak eta sukalderako lehengaiak etxean sortzea edo aurkitzea da helburutariko bat. Produktu bat artu osagai nagusitzat eta bera jorratuko dugu errezeta ezberdinak osatuz. Ez dira oso korapilatsuak izango, erraz egiteko modukoak, sukaldean hasi berriak direnentzat edota egunero ibiltzen direnentzat baita baratzerako gogoa dutenentzat baina lurrik ez dutenentzat gida txiki bat, etxeko balkoian gauza asko egin bailiteke. Animo eta ea zure gustuko errezetak topatzen dituzun!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario